<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/2694485155607580306?origin\x3dhttp://my-beautiful-tragedies.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Now AndForever


.Tuesday, June 2, 2009@3:46 PM.



SALAM.



Hey readers!i'm so into DOSTANA!you know?
nopes!let me tell ya,i cant watch that movie
coz ma comp sort... -_- but i watch the video
clips...a bit laa...hindi movie lor.if im not so
mistaken,psl one girl,2 or 3 guys g tuh.mcm
best sae.but nt sure.maybe i'll to go ma aunts
hs and watch it.seriously best!the dance.songs.
humph...~PRIYANKA CHOPRA was the one
and only heroine.yeah-yeah.ouh gosh!its just
like drugs...hehe!ouh...so lame bash!stop it.

***

Last SUNDAY was ma little brothers birthday.
I wanted to bring him somewhre.but he refused.
haha!expected!he's not the type yg suke jln2..
weird!unlike me.im the type yg suke waste
money and buy stuff which are not that so
important.what a waste right?but,mostly
girls are like that.proven!yeah!then yesterday
i asked him out...to catch a movie.at least!ouh
AGAIN!rejected!blurgh~so givup!he's the only
adeq lelaki i ade so i wish to spend more time
with him..he's 12 year old now!wish him all the
best in lyf.look laa...i tried to rapat with him
but he dun want...so dats it la.yesterday was
malay and english!if i cud tahan ma headache
i go to school sae.i do really really hate my
headache so much!it attacks the right side of
ma brain!now i remembered why suddenly i
gt headache...because last saturday i forgot
to bawak ma medicine...troublesome!and im
still risaw bout ma face!belom baek-baek lagy.
will dat stuff on ma cheeks stay situ lame?so
risaw man.what else shud i do...now im using
nivea nye facial wash...and day cream...and
hopefully it works...amiin.

***

laught out loud!hahaha!ouh-my-god!i was
chit-chatting with ma old fren ; FAIZ!i knw
him from abang!he asked me weather im
still staying in JURONG or not then i replied
yups and asked him why laa.he said nothing.
so fine.when i tny him msh tinggal tampines
he replied yes.i asked again laa tmpt dulu
jgk and many things laa he said yeah & yeah.
and then he was like so heran why i still igt
that particular date...duh~ 5 - september
haha!stop it sae faiz.and he talked so much!
he made me larf like hell sia.klaka!whatever!
btw,5 september tuh jai and roza's wedd laa.

***

Aifaa asked me to do this bla-bla-bla tynks.
yeah not wajib dear!i know that!so clear! -.-
nehmind just wanna waste ma own time.

1. Besides your lips, where is you favourite spots to get a kiss ?
ans : forehead???cheeks??? which one beta?haha!crap!
2. How do you feel when you wake up this morning?
ans : i feel good?haha!of coz laa sleepy!
3. Who was the last person you took photo with?
ans : NAZURAH FITRI! 'pssst!if not,HIM!'heh!itchy2 chicken pox!
4. Would you consider yourself to be spoiled?
ans : Nuh...~
5. Would you ever donate blood?
ans : yeah if im well. (",)
6. Have you ever had a best friend who was the opppsite sex?
ans : how i wish i had 1...but there's no one.him?duno~
7. Do you want someone to dead?
ans : YES!
8. What does your last message says?
ans : " i aru nk tdo ni " by SYAFIQ MAZLAN. :)
9. What are you thinking right now?
ans : can't wait to eat potato chippss...drink ma
fav. coke!chocs!
10. Do you wish someone to be with you right now?
ans : YEAH~
11. What is the time you go to bed last night?
ans : 9.25 PM !
12. Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
ans : U2!abang i punye kemeja!but NICE!
13. Is someone on your mind?
ans : YEAH...~absolutely!
14. Who was the last person who texted you?
ans : SYAFIQ MAZLAN known as Apit!
10 random peolpe!
- Annur Bashyar
- Muhd.Durrani
- Muhd.Syafiq
- Nabihah
- Hazwani
- Hafizah [fiez]
- Hafeezhah [fee]
- Nazurah Fitri
- Alimaturradiah
- Nurul Atiqah
16. Who is no. 2 having relationship with?
ans : never kepo lor...~
17. Is no. 3 a male or female?
ans : MALE!obviuos!
18. If no. 7 no. 10 get together, would it be a good thing?
ans : Maybe...~ im not so sure.
19. What is no. 1 studying about?
ans : i Don't know eh...
20. When was the last time you had a chat with them?
ans : no.1,2 & 6 last sunday.no.3,5 & 10 just now. no.4 & 8
last night. no.9 last Friday. no.7 last week...
21. Is no.4 single?
ans : YEAH...~why?!
22. Say something about no.3?
ans : err...what eh..urm~Best guyfren ever?yeah!
23. What do you think about no.3 and no.5 being together?
ans : haha!i can't imagine!She's damn gorgeous!he's..cute!
24. Describe no.9?
ans : She's ma age,pagal a bit just like me.she's chubby.
unlike me...we like to watch MUJHSE DOSTI KAROGE.
25. What will you do if no.6 and 7 fight?
ans : I don't think so...~
26. Do you like no.8?
ans : YEAH...~ but hey!im not a les... -.-
done with this fucking nonsense tag or watever shit.
hahaha!ouh ma god so tempting sia tgk potato chps!
kla...till here...signing off~readers take care~


- Al-Basra -






Labels:








welcome.


♥Al-Basra Al-Bihaqi♥
Email envelope Pictures, Images and Photos hnaf_bash@hotmail.com



Chatterbox.